Chem-Dry tvättar mer än 5 miljoner sittplatser per år!

Chem-Dry använder kolsyra till att lyfta upp smutsen till möbeltygets ovansida. Därefter suger vi upp det med ett kraftigt extraktionsverktyg.

Chem-Dry garanterar dig en grundligare rengöring
Om du någon gång har använt clubsoda till att ta bort en fläck på en skjorta, så vet du hur det fungerar. Det vi har gjort är att förbättra processen så att den verkar optimalt på mattor och möbler. Vid användning av karboniserande rengöringsmedel, som Chem-Dry Natural, skapas en kraftig reaktion som gör att mattor och möbler blir rena på djupet, utan att mattan eller möbeltyget tar skada. Då det är kolsyran som gör arbetet, så behöver vi inte använda såpa eller starka kemikalier som t.ex ångtvätts- eller gör-det-själv-maskiner gör. Såpa/kemikalierester drar till sig ny smuts och det gör att dina mattor och möbler blir smutsiga igen mycket snabbare.

Impregnering
Många möbeltyger är förbehandlade med ett impregneringsmedel när det lämnar fabriken. Impregneringen kommer med tiden att slitas bort och möbeln blir ännu mer mottaglig för ny smuts. Chem-Dry rekommenderar att dina möbler impregneras efter tvätt då det kommer att hålla dina möbler rena under en längre tid.